Рижте цялата история на пловдивското семейство: Симо и Димитрия Касабови имали

...
Рижте цялата история на пловдивското семейство: Симо и Димитрия Касабови имали
Коментари Харесай

Безумно правосъдие! Условна присъда за бизнесмен от Пловдив, пребил жена си с тенис ракета пред децата им

Рижте цялата история на пловдивското семейство:

 

Симо и Димитрия Касабови имали връзка от 2002 година Според прокуратурата предприемачът бил доста ревностен и през цялото време на връзките им проявявал експанзия и надменност към брачната половинка си. Ограничавал контактите ѝ с родители и приятелки, проверявал известията ѝ и следил местонахождението ѝ. Многократно в взаимния им живот се случвало Касабов да протяга ръка на Димитрия. Жената няколко пъти опитвала да избяга от него, само че той я намирал, биел я и скривал портмонето ѝ, с цел да не може да отиде при родителите си.

 

Преди Коледа Симо Касабов се прибрал и заварил брачната половинка си да употребява телефон, за който той не знаел. Двамата се скарали и Димитрия решила да постави завършек на връзката им. Съпругът ѝ се ядосал, взел тенис ракета и почнал да я постанова с нея, с пестник в окото и ребрата и с пестник в региона на дясното ухо. След побоя дамата съумяла да избяга и постъпила в болница. Лекарите открили течност в стомаха, продънен далак и спукано тъпанче.

 

В последна сметка предприемачът се споразумя и излезе от ареста. Дори съумя да написа на приятелите си във Фейсбук:

 

“Скъпи другари, желая на всички да ви благодаря, че всеки ден бяхте с мен и разбрахте, че попаднах в един капан на един двуличен човек който съм го мислил че е дирек до мен, а то се оказа едно вонящо тресавище. “, написа Касабов.

 

Сега наказването, което получава е условна присъда от 3 години с 5 години изпитателен период, потвърдиха за TrafficNews от държавното обвиняване.

 

След като делото беше засекретено и се гледа при „ закрити врата ”, без наличието на медии, потърпевшата Димитрия се е конституирала като частен обвинител против брачна половинка си. Двамата са уредили връзките си и са постигнали извънсъдебно съглашение за обезщетение.

 

От обява на самия Симо Касабов в обществените мрежи излиза наяве, че двамата ще продължат живота си разграничени.

 

Дали тежката телесна щета може да се назова вонящо тресавище и с какво наказване ще се размине мъжът, обезобразил приятелката си, а и идващият, който ще пребие жена си или нечия щерка, следва да разберем.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР